klun spaces.


Klun spaces je energija v prostoru, skupina posameznikov, ki uresniči vašo zamisel o kraju, kjer bi se počutili domače in prijetno ter vanj povabili podobno misleče. 

Iz pripovedovanj znamo izluščiti kakšen lokal si želite in trmasto vztrajati pri rešitvah, za katere si ob predstavitvi mislite, da so pred vas treščile iz vesolja ali from space, kot radi rečemo!

Proces zasnove ali adaptiranja koncepta in izvedbe del lahko vodimo povsem samostojno ali dela in nadzor v celoti prepustimo vam. Sodelujemo z lepim številom mojstrov in rokodelcev, namesto vas lahko izberemo materiale ter posamezne kose opreme, ki jih najdemo v trgovinah ali spletu. Nadziramo spreminjanje zamisli v otipljivi prostor ali le pripravimo vse potrebno, da bo tak (ali še boljši), kot smo se dogovorili. Načrtujemo, projektiramo in skrbimo, da elektrika, voda ter zrak nemoteno tečejo, seveda pa ne pozabimo, da prostor definirata svetloba in glasba. Da bodo gostje imeli na čem in s čim jesti ter piti, predvidimo in poiščemo tudi celotne pogrinjke. Lahko izberemo sodelovanje od zamisli do realizacije »na ključ« ali se vključujemo v proces, ko nas potrebujete.

Klun spaces je nadgradnja zgodbe, ki je temeljila na lepem: na blagovnih znamkah, celostnih podobah, dogodkih in besedilih. V želji, da celostne podobe in rešitve Klun komunikacij ne bi ostale le hladni odtisi na jedilnih listih, uniformah in izvesnih tablah, smo se odločili pridobljeno znanje nadgraditi ter vam ponuditi celoten paket storitev hospitality designa.