proces.

01.

poslušamo

Uspešno zgodbo lahko napišemo le skupaj, zato se spoznajmo. Predlagamo kavo, vi naročite sok, mi morda zato lažje določimo prevladujočo stensko barvo. Veliko bomo spraševali in skušali izvedeti kje ste dobro počutili in kateri detajli so vas tam prepričali. Zanimali nas bodo vaši cilji, kaj ste pripravljeni zanje narediti, kako korenita bo življenjska sprememba? Prostor – to ste vi in zato mora biti skozenj jasno izražena vaša zamisel ter pričakovanja! Zaupajte nam, kdo vas jezi in koga želite prehiteti. Ne omejujte se, sanjajte, realnost lahko počaka. V množici prostorov boste kmalu vabili v vašega, a pred tem ugotovimo, ali smo za skupaj ali ne.

02.

raziskujemo

Verjetno na svetu ni razpoloženja, ki se ne bi odrazilo v prostoru in zagotovo ni skladbe, ki ga ne bi podkrepila, zato nam kakšen vam všečen komad dobrodošlo služi za navdih. Gledamo na vas, na prostor in njegovo lokalno umeščenost iz različnih perspektiv ter jih primerjamo s konkurenčnimi. Študiramo kaj počnejo za vašim hrbtom in kaj privablja goste v sosednje lokale ter tiste, katerih razpoloženje bi radi začutili pri vas doma. …razmišljamo, tipamo, lomimo svinčnike, šilimo barvice in radiramo meje med tradicijo ter naprednim. Pričakujte klice ob nepričakovanih urah, ko preverjamo, če smo na isti barki. Smo pred vrati novega sveta!

03.

rišemo

Raziskava trga – odkljukano. Analiza konkurentov – odkljukano. Skupaj določena izhodišča in nova smer – odkljukano. Domača naloga – narejena. Pred nami je faza izvedbe. Čas, da ideje postanejo skice, skice načrti, načrti realistične vizualizacije in 3D modeli. Čaka nas veliko risanja, testiranja zamisli z zaupanja vrednimi sogovorniki, uporaba imena v številnih jezikovnih okoljih in številne prilagoditve. Loščimo in klešemo, odmetavamo balast in se približujemo cilju – jasni sliki, ki, osvobojena kiča, pove kdo ste, kaj počnete, kako se boste za gosta potrudili in mu pomagali na poti do občutkov zmagoslavja.

04.

pokažemo

Če še ne veste, kaj je eustres, ga boste sedaj spoznali. Razkrili bomo vaše novo ime, zasnovo in uporabnost prostora ter njegovo identiteto. Čeprav ste bili del procesa, vas bomo presenetili s številnimi obrazi, združenimi v eno samo podobo. Naravnali smo zakrilca, vključili zavore in povečali moč. Imamo dovoljenje za vzlet! Redko, a vendarle, vam morda načrt poleta ne bo všeč! Tu si še lahko premislite. Svoj predlog bomo utemeljevali do onemoglosti, a če boste uspešnejši od naših argumentov, spomnimo, da klient nima vedno prav, ima pa zadnjo besedo! Napočil je čas, da pokažemo kaj znamo in zmoremo.

05.

izvedemo

Moč motorjev povečamo na 100%, sprostimo zavore in dosegli smo hitrost V1! Prepozno je, da bi sedaj prekiniti manever. Prepozno je, da bi zaustavili letalo. Vzlet! V zraku smo, baby! Rušimo, gradimo, vlivamo estrihe, pleskamo, polagamo avdio kable, električne vode in ploščice. Predstavljena spletna stran beleži prve obiske, ki jih generira uspešen nastop na družbenih omrežjih. Celostna podoba je zaživela in beleži navdušujoče odzive, počasi se približujemo dnevu odprtja. Iz tiskarne dostavljajo cenike, iz železokrivnice domiselno oblikovane pripomočke, da bo pogrinjek nepozabno doživetje, spodbudne kritike testnih obiskovalcev pa vam dajejo vedeti, da je bilo vaše razmišljanje o prenovi lokala. skladno z našimi zamislimi, pravilno!

06.

sodelujemo

Prostor je zaživel, našel je mesto v spletnih vodnikih, obiskovalci se počutijo domače in radi vračajo. Celostna podoba živi na uniformah, jedilnih listih, usmerjevalnih tablah, spletnih platformah in radijskih oglasih. Po odmevni in doživeti otvoritvi, polni sporočilnosti in izjemnih nastopajočih, lokal pridobiva svoj krog rednih gostov, odzivi so navdušujoči, obisk raste - na kratko: vsi kazalniki beležijo uspeh. A ker so v resničnem svetu konstantne le spremembe, preživijo tisti, ki se jim znajo najboljše prilagoditi. Naše delo se zato ne zaključi s predajo odkljukane projektne mape. Ostajamo vaš partner in neprestano razmišljamo o morebitnih nadgradnjah in izboljšavah. Pomagamo vam posneti promocijske fotografije in videe, pisati besedila za spletno stran. Na voljo smo vedno, če nas le pokličete.